Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Eagle Industries TAC-V1-NU Hücum Yeleği

Kategori
Marka
Stok Kodu
JXYBNRWY
*56,02 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
138,89 TL Kdv Dahil
56,02 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Sınırlı stok
                                               Eagle Industries TAC-V1-NU Hücum Yeleği
 
TAC-V1-N Vest, dayanıklı, üstün kaliteli malzemeler, çok yönlülük ve işçilik ile, kendi fiyat aralığındaki en işlevsel yelek. Ön Özellikler altı ayarlanabilir mag torbalar iki MP-5'in, iki M-16, ya da bir .308 veya bir 7.62 x 39 tutun. Elastik kapağı açık bırakılan veya arkasına saklanmış zaman mag güvenli tutmak için mag kese önünde kullanılır. İlkyardım çantası, Slayt klipler ile ekipman tutmak için arka tarafında 2-1/4 "dokuma. Ayarlanabilir yükseklik ve genişlik. Görev kemer veya askeri kemer için Askeri stili kemer döngüler. Ağır naylon # 10 düz YKK fermuarlı. İki büyük cepler.
Made in USA
% 100 ORJİNAL ÜRÜNDÜR.
İÇERİSİNE ÇELİK PLAKA TAKMA YERİ MEVCUTTUR.
NOT : ÜRÜN İKİNCİ EL OLARAK DİREKT AMERİKAN ASKERLERİNDEN TEMİN EDİLMİŞ OLUP KULLANILMIŞTIR. BİLGİNİZE SUNULUR.

The TAC-V1-N Vest, with its durability, superior quality materials, versatility, and workmanship, is the most functional vest in its price range. Features six adjustable mag pouches on front to hold two MP-5's, two M-16, or one .308 or one 7.62 x 39. Elastic is used in front of mag pouch to hold mag secure when flap is left open or tucked behind. miscellaneous or shotgun shell pouch. 2-1/4" webbing on back side to hold equipment with slide clips. Adjustable height and girth. Military style belt loops for duty belt or military belt. Heavy duty nylon #10 flat YKK zipper. Two large interior pockets.
• Made in the USA
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eagle Industries TAC-V1-NU Hücum Yeleği Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri JXYBNRWY
Eagle Industries TAC-V1-NU Hücum Yeleği

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.