Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

BD HALF DOME KASK ORANGE

Kategori
Stok Kodu
17.1.BD.BD620206ORAN.0ML
*76,44 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
173,73 TL Kdv Dahil
76,44 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
BEDEN

Baştan aşağı en baştan yeniden dizayn edilen Black Diamond Half Dome, aynı zamanda en popüler tırmanış kaskımızın da bir evrimidir. Kullanıcının rahatlığı için, ayar parçaları daha da geliştirilmiş ve kask, 40 gramın üzerinde daha da hafifletilmiştir. Half Dome, geleneksel tırmanıştan Alpin ekspedisyonlara kadar çok maksatlı ve çok yönlü bir kullanım sahasına sahiptir. Şekillendirilmiş EPS köpük ile yüksek seviyede ayarlanabilir süspansiyon sistemi ve havalandırmaya sahiptir. Ayrıca kafa lambasını tutmak üzere tasarlanmış klipsler, bütün piyasadaki en sağlam ve en güvenilir olanlarıdır. Kesinlikle Black Diamond tarafından üretilen en dayanıklı, en sağlam kasktır diyebiliriz.

Ağırlık:  

290 g/10 oz (S/M) 
320 g/11 oz (M/L)

Beden aralığı : 

            S/M = 48 - 57 cm (19 - 22.5 in) 

            M/L = 55 - 61.5 cm (22 - 24 in)


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BD HALF DOME KASK ORANGE Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri 17.1.BD.BD620206ORAN.0ML BD HALF DOME KASK ORANGE

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.