Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

BATES 8.1 SPIDER FERMUARLI TAKTİKAL ÇÖL BOTU

Kategori
Marka
Stok Kodu
CNRT2568
Size (Numara)
*134,07 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
332,41 TL Kdv Dahil
134,07 TL den başlayan taksitlerle!!
TAKTİKAL ÇÖL BOTU
FERMUARLIDIR
HAVA ALIR . TERLETMEZ. 
CORDURA KUMAŞ.
 En yüksek performanslı malzemelerle oluşturulmuş ve en yenilikçi özelliklerle tasarlanan bu bronz çizmeler, görevinizin her alanında mükemmelleşmenizi sağlayacaktır. 
10 derecelik topuk-to-ayaklı bir kaymaya dirençli kauçuk kap outsole stabilite sağlar ve uzun saatler boyunca ayaklarınız üzerindeyken yorulmayı azaltır. Lastik çok sağlamdır ve PVC'ye kıyasla üstün kayma, delinme ve kesme direnci sunar. Bu Annobon çizmelerinin malzemesi kolaylıkla bozulmaz ve suda çözünebilen çoğu kimyasalın bazlarına, asitlerine, alkollerine ve seyreltik su solüsyonlarına karşı direnç gösterir. Buna ek olarak, tabanın altındaki kendi kendini temizleyen kanallı taban yüzeyi çamurla kaplanmayacak, Kir ve diğer pislikler daha iyi kavrama yaratır. 
Olağanüstü dayanıklılık sağlayan 360 derecelik güvenlik dikişi, dış taban için ilave güç ve koruma sağlamak için de kullanılır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BATES 8.1 SPIDER FERMUARLI TAKTİKAL ÇÖL BOTU Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri CNRT2568
BATES 8.1 SPIDER FERMUARLI TAKTİKAL ÇÖL BOTU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.