Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

5.11 TACTICAL TWILL TDU SIYAH PANTOLON

Kategori
Stok Kodu
5.11pantsiyah8
Beden
*57,89 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
143,52 TL Kdv Dahil
57,89 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Sınırlı stok

      5.11 Tactical TDU Pants- Twill

  • Güçlü 6.14-oz.,% 65 polyester/35% pamuk yırtılmaz
  • Teflon leke, sıvı ve toprak direncini tedavi
  • Kendinden ayarlı konfor-bel hiçbir rahatsız edici metal tokalar var
  • Yüksek stres alanlarda Triple-dikiş ve 40 artı çubuk teyelleri
  • Ithal

5.11 Taclite ™ TDU ® Pantolon yeni standart ve eski stil BDU değiştirilmesi vardır. Akılda bugünün kolluk veya güvenlik gücü ile tasarlanan bu pantolon memurları istediğiniz ve ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir. Ürün geliştirme yıl boyunca orjinal TDU ® Pantolon gitti ve şimdi Taclite ™ TDU ® Pantolon tanıtmak istiyorum. Sonuç BDU tarzı pantolonlar yeni bir endüstri standardıdır.

İşlevsellik
Sert, polyester / pamuk yırtılmaz yapılmış, 5.11 Taclite ™ TDU ® Pantolon devriye ve özel operasyonlar zorluklarına kadar duruyor. Üstün konfor, işlevsellik ve uyum için bilinen, Taclite ™ TDU ® Pantolon Eğilmeni ve kolaylıkla germek yardımcı kendinden ayarlı bir konfor kemer bulunuyor. En iyi sonuçlar için, parite 5.11 Taclite ™ TDU ® 5.11 TDU ® kısa veya uzun kol Ripstop Gömlek Pantolon ile.

Depolama
Bizim Taclite ™ TDU ® Pantolon ön cepler güçlü ve geniştir; geniş yan cepler bir her iki tarafta güvenli bir şekilde iki AR mags tutun sağlayan bir bölücü içeren cebine ilave ile tasarlanmıştır. Her cebe Back-Up Kemer Sistemi ile kaplı olduğu ™ Back-Up Bant Sistemi eki ™ torbalar sağlar döngü taraflı taşıyıcı. İki arka cepler depolama neredeyse her görev atama ihtiyacı tamamlıyor.

Dayanıklılık
5.11 Taclite ™ TDU ® Pantolon yırtılma ve aşınmaya karşı dirençli% 65 polyester/35% pamuk yırtılmaz malzeme kullanır. Taclite ™ TDU ® pantolon üç dikişli ve tüm stres alanlarda bartacked edilir.

Donanım
Biz sadece gerçek, kilitleme-flanş ® YKK fermuarlar kullanmak ve kalite PRYM ® sıkıştırılmış kalmak ve en yoğun faaliyetleri altında bile ısırır hangi enstantane. Bizim Taclite ™ TDU ® Pantolon çift katmanlı diz cepleri aralık veya alanda "on-the-zemin" faaliyetleri için, neopren kneepads ağırlayacak.

Uygun
Rahatlık bugünün üniforma tasarımı oyunun adıdır. 5.11 TDU ® Taclite ™ Pant tüm konforuna sahip bir operatör isterim sahiptir. , Kendinden ayarlı bir bel bandı Featuring kayışlar blousing, ve gerçek 5.11 tasarım, 5.11 Taclite ™ TDU ® Pantolon herhangi bir organizasyonun engebeli görevi iş için tercih üniforma pantolon haline gelmiştir.

Değer
5.11 Taclite yeni özellikler ve mükemmel kalitede tüm ™ ile TDU ® Pantolon düşük kaliteli BDU Kullanıcı piyasasında ile rekabetçi bir fiyata. Hiçbir yerine kabul edin. 5.11 Taktik büyük bir fiyata pantolon yüksek kaliteli, fonksiyonel çifti ile her müşteriye vermeyi taahhüt eder.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
5.11 TACTICAL TWILL TDU SIYAH PANTOLON Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri 5.11pantsiyah8
5.11 TACTICAL TWILL TDU SIYAH PANTOLON

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.