Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

SKELETOOL® ÖZEL TASARIM BIÇAK

Marka
Stok Kodu
STOOL12
Renkler
*1.283,33 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
2.916,67 TL Kdv Dahil
1.283,33 TL den başlayan taksitlerle!!
Sketetool ÖZEL TASARIM BIÇAK , ağır işlerde veya hızlı yardımda ve günlük kullanımlar için mükemmel, çok yönlü açılan çakı bıçağı şeklinde üretilmiştir.
Klipsin üzerindeki dahili şişe açacağı da çok pratiktir.
Sizin için güzel olanını seçmek için üç renk arasından seçim yapabilirsiniz.
KB-Black  (SİYAH)
KBX-Green  (YEŞİL)
AÇACAKLAR :
Kapalı uzunluk: 8.7 cm
Ağırlık: 36.85 gr
Bıçak Uzunluğu: 6 cm
Malzemeler

420HC Paslanmaz Çelik

420 paslanmaz çelik formunda geliştirilmiş, yüksek üretim araçlarıyla çok uyumlu çalışan yüksek karbon (HC). 420 HC'nin dayanıklılığı Leatherman çoklu-araçlarında ısıl işlem ile optimize edilmiştir.

Garanti

Leatherman ürününüz size yıllarca güvenilir hizmet verecek şekilde olağanüstü önlemler alırız. Bu önlemler yetersiz kaldığı durumlarda ise ürünlerimiz için verdiğimiz 25 yıllık garanti kapsamında sorunu gideririz. Bu garanti, Leatherman ürününüzün kötüye kullanımı, özelleştirilmesi(custom), çalınması, kayıp edilmesi veya yanlış ve / veya mantıksız kullanımı kapsamaz. Bu garanti kılıflar, aksesuarlar, baskılar, renk kaplamaları, temizlik veya bileme konularını kapsamamaktadır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SKELETOOL® ÖZEL TASARIM BIÇAK Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri STOOL12
SKELETOOL® ÖZEL TASARIM BIÇAK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.