Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

HUSKY CARAVAN YESIL 22 M² CADIR

Kategori
Marka
Stok Kodu
BJSVX567
*43.311,66 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
20.507,42 TL Kdv Dahil
98.435,59 TL Kdv Dahil
%-380
indirim
43.311,66 TL den başlayan taksitlerle!!
Önsiparişli Ürün

Ürün Açıklaması

Caravan çadır koleksiyonumuzun üçüncü ve en büyük modeli olan bu ürünümüzün adı Caravan 22’dir. Bu ürün 22 m2’lik inanılmaz alanıyla, haftasonları için yeni eviniz olabilir. Bu modelimizde 2 adet yatak odası vardır; ana odası 5 kişi için uygundur, diğger odası ise 2 kişi için uygundur. Toplamda 7 kişilik misafir için geniş ve rahat alanı bulunur. Tünel yapısı ile iki adet ayrı girişi bulunmaktadır. Zemininin iç dikişli olması, havalandırma pencerelerin çokluğu ve geniş depolama alanları gözden kaçırılmaması gereken özellikleridir. Güçlü çelik poleler, hafif durawrap ile birleştirilmiş ve bunun neticesinde makul ağırlıkta olan ve çok istikrarlı bir yapı haline getirilmiştir. Bu model, uzun süreli kampçılık için uygun tasarlanmış olmasıyla birlikte, kurulumu ve toplanması çok kolay olan bir üründür.

Avantajları

•Plastik Mandallar
•Çelik Mandallar

•Tamir Seti
•Sıkıştırma Torbası

 

Malzemeleri

Çadırın iç kısmı, PU kaplamalı 210T Polyester ile uzun süreli kanıtlanmış materyallerden yapılmıştır.Her hava şartına uygun yüksek kalitede materyaller ve esneklik. Pu kaplama sayesinde suya dayanıklılığı yeterlidir. Yatak odası kısmı, nefes alabilir, geçirgen 190T Naylon’dan ve cibinlikten olmak üzere iki materyalden yapılmıştır. Kullanım ve ışık için aynı anda yeterlidir. Tüm dikişlerde su geçirmez bantlar kullanılmıştır. Bu sayede ürünün daha uzun ömürlü olması sağlanmıştır. Zemin ise katmanlıPU ile sağlam yapıda olup çok esnektir. Zemin kısmı aynı zamanda iç çadır ve Zemin, iç çadır ile birlikte dikilmiş ve konforlu kamp için kompakt bir parça oluşturulmuştur.

 

Teknik Özellikleri

Ebatlar:(En x Yükseklik x Boy )325 x 650 x310 cm
Paket Ebatı:80x42 x 35cm
Ağırlığı: min./total28,1kg

Yapısı:Çift katmanlı tünel çadır

Dış Kısım:210T polyester, su direnci 5000 mm/cm², bantlanmış dikişler
İç Kısım:Nefes alabilirNaylon 190T + cibinlik ve ayrılabilir yatak odası
Taban:Katmanlı PE ile PU kaplamalı 6000 mm/cm²
Çubuklar:12,7mm durawrap poleve 19mm çelik pole

Aksesuarlar:Plastik mandallar, Çekiç, Çelik mandallar,tamir seti ve sıkıştırma torbası

Dış tente pakete dahil değildir

Kullanım Alanları

Ailenizle ve arkadaşlarınızla uzun süreli kampçılık için uygun bir üründür.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
HUSKY CARAVAN YESIL 22 M² CADIR Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri BJSVX567
HUSKY CARAVAN YESIL 22 M² CADIR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.