Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

GERBER CERAMIC POCKET SHARPENER ( BIÇAK BİLEME )

Marka
Stok Kodu
CKSINSY5
*110,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
250,00 TL Kdv Dahil
110,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Sınırlı stok
Gerber bıçaklarındaki ve çok amaçlı aletlerdeki bıçak ağızları kenar koruma konusunda olağanüstü başarı gösteren yüksek kaliteli paslanmaz çelikten mamuldür. Ancak halen doğru bir bileyleme işleminin gerekeceği zamanlar vardır. Bu durumlar için geniş bir bileyleme seçenekleri yelpazesi sunuyoruz. Elmastan taşa, seramikten çeliğe kadar her şey yelpazemize dahildir. Seçtiğiniz çözüm bileylediğiniz ürüne ve tercih ettiğiniz yönteme bağlıdır. Konu ne olursa olsun Gerber sizin ihtiyacınızı karşılar.
Ceramic Pocket Sharpener - 04307
 
Gerber Legendary Blades
Gerber Gear

The blades in Gerber knives and Gerber multi-tools are engineered from high quality stainless steel that excels at edge retention. Still there comes a time when proper sharpening is called for. For those occasions, Gerber and Cobra Tactical offer an extensive array of sharpening solutions.
 
We're talking about everything from diamond to stone to ceramic to steel. The solution you choose depends on what you're sharpening, and which method you prefer. Whatever the case, Gerber and Cobra Tactical has you covered.
 
Key Features
  • Fine ceramic rods for razor sharpness
  • Coarse ceramic rods for aggressive sharpening

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
GERBER CERAMIC POCKET SHARPENER ( BIÇAK BİLEME ) Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri CKSINSY5
GERBER CERAMIC POCKET SHARPENER ( BIÇAK BİLEME )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.