Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Blackspade Thermal Zipper T-Shirt

Marka
Stok Kodu
9246
Renkler
Beden
*23,15 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
57,41 TL Kdv Dahil
23,15 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
Kumaş : %49 Viscose %49 Poliester %2 Elasthane 

Blackspade Termal ürünler konusunda Türkiyenin lider firmalarından bir tanesidir. 
Özellikle kış şartları için geliştirmiş olduğu ürünler kumaş teknolojisi ve yapısı adına diğer markalardan bir adım öndedir. Sportif görünüm ve esnek yapısı sayesinde sürekli kullanacağınız ve vaz geçemeyeceğiniz bir yapısı vardır .

Blackspade - Tüm Aile İçin Mükemmel Seçim!

Soğuk havalardan korunmak için Blackspade.com'dan Termal İçlik alabilir, sıcak günlerde daha az terlemek için termal atlet seçebilirsiniz. Termal İçlikler, ailenizin tüm fertlerinin kullanımı için özel tasarlanmıştır. Eşinize ve çocuklarınıza termal t-shirt, bebeğinize termal zıbın alabilirsiniz. Her bütçeye uygun atlet, boxer gibi iç giyim ürünlerini annenize, babanıza ve arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

Her Bütçe İçin Uygun Ürünler Blackspade'de!

Sizler için en kaliteli termal içlik ve iç giyim ürünlerini, en uygun fiyatlara sağlama amacıyla durmadan çalışıyoruz. Türkiye'nin en büyük termal giyim üreticilerinden olan Blackspade'de; Aura serisine ait Premium iç giyim ürünlerini bulabileceğiniz gibi bütçenize uygun termal giyim ve iç çamaşırlarını da alışveriş listenize ekleyebilirsiniz. Termal atlet, spor atlet ve boxer ürünlerimizdeki uygun fiyat seçeneklerimiz ile sizi memnun etmek ve online alışverişin avantajlarından yararlanmanızı sağlamak hedefimizdir.

Blackspade İle Her Spor Alanında Kullanımı İdeal Ürünler!

İster outdoor sporlara ilgi duyun, ister extreme sporlar size hitap etsin, ister koşmayı sevin ister halı sahada futbol oynamayı, ister spor salonlarını tercih edin; spor atletkoşu eşofmanı ve extreme sporlar için ürettiğimiz termal ürünler, size aradığınız her seçeneği sunacaktır.

En Rahat Ürünler İçin Blackspade!

Evinizde rahatlığın keyfini yaşamanız için pijama takımı, gecelik ve sabahlık modelleri Blackspade'de. Sunduğumuz rahatlık sadece termal içlik ve iç giyim ürünleri ile sınırlı değil. Ellerinizi, ayaklarınızı ve kulaklarınızı soğuktan korumanız için; termal eldiventermal çorap ve termal bere modellerimizle üşümenizi engellerken konforunuzu sağlamak bizim görevimiz.


en uygun Blackspade 9246 Sports Erkek Uzun Kollu Termal Spor T-Shirt, termal renkli t-shirt, uzun kollu termal, termal modelleri

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Blackspade Thermal Zipper T-Shirt Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri 9246
Blackspade Thermal Zipper T-Shirt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.