Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

BESTARD COMMANDER BOT

Kategori
Marka
Stok Kodu
5510
Size (Numara)
*3.257,09 TL den başlayan taksitlerle!!
Yorum Yap
8.075,44 TL Kdv Dahil
3.257,09 TL den başlayan taksitlerle!!

 

Zorlu arazi şartlarında kullanmak için üretilmiş, çok hafif ve uzun yürüyüşler için tasarlanmış, yüksek bilek kesimli bir modeldir. Boğaz kısmında kullanılan CORDURA hafif olmasını sağlamasının yanı sıra daha iyi nefes almasınıda sağlar. GORE-TEX astarı sayesinde %100 su geçirmez ve nefes alabilir bir yapıya sahiptir. VİBRAM taban özelliği sayesinde şok emicidir ve arazi şartlarında daha fazla konfor ve sağlamlık katar. Askerlere ve avcılara yönelik, BESTARD kalitesi, tasarımı ve güvencesiyle oldukça kullanışlı şık bir modeldir.

  • Üst Kısım: 2,5 mm su geçirmez deri , Cordura
  • Astar: Gore-tex
  • Orta Taban: Bestflex 2,Flexible, Anatomik
  • Taban: Vibram / Trail Run Pu
  • Yükseklik: 21cm.
  • Üretim Yeri: İSPANYA

Sık dokumalı bu tabanlık kaslarınızın erken yorulmasını engeller ve ayaklarınızın kuru kalmasına yardımcı olur. Her bir adımda ayaklardan vücuda doğru giden şokları absorbe eder. Kötü kokuları, bakteri ve mantar oluşumunu tabanlığın üstünde bulunan sağlam dokumalı kumaş olan CAMBRELLE sayesinde önlemiş olur .Ayrıca çok hızlı kuruma nefes alma ve nemi absorbe edici özelliğe sahiptir..



 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BESTARD COMMANDER BOT Dünyaca Ünlü Outdoor Ve Askeri Malzemelerin Yer Aldığı Online Alışveriş Sitesi, Askeri Malzemeler, Askeri Ürünler, Magnum Bot, Amerikan Kamuflaj Elbise, Av ve Kamp Malzemeleri, Tactical ve Outdoor Çantalar, Meindl Bot, Askeri Bot Çeşitleri 5510
BESTARD COMMANDER BOT

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.